Keskity Fi
Muoti

Mitä pukeutua – välttämättömiä tai trendikkäitä muotivaatteita?

Muotivaatteisiin liittyy monia kysymyksiä, jotka askarruttavat kaikkia tämän maan naisia – mitä minun pitäisi ostaa arki- ja juhlavaatteisiin, mitä minun pitäisi pukeutua hameiden ja/tai farkkujen kanssa, minkä tyyppiset muotivaatteet sopivat vartalotyypilleni, mitkä ovat viimeisimmät trendit ja ostanko sesongin trendivaatteita vai ei, mitä muut ajattelevat, jos käytän tiettyä mekkoa ja monia muita vastaavia kysymyksiä? Mutta kysymys on siitä, pitääkö meidän ajatella vain muotitrendejä vai myös mukavuustasoa ja muita asioita, kuten henkilökohtaisia mieltymyksiä muotivaatteita kohtaan, meille sopivia kangastyyppejä vai vain sokeasti seurata joidenkin suunnittelijoiden luomia trendejä ja suuret yritykset ja tuotemerkit? Tätä varten meidän on analysoitava molemmat kohdat – makumme, budjettimme ja mieltymyksemme henkilökohtaiseen tyyliin sekä muotinormit ja kuinka pitkälle niitä seurataan!

Essential Fashion Clothing – henkilökohtainen tyylilausunto!

Mitä tämä välttämätön muotivaate nyt on? Yksinkertaisesti selitettynä, pidät mieluummin kaikentyyppisistä naisten vaatteista päivästä toiseen. Näitä voivat olla muodolliset paidat, topit ja puserot, farkut, housut, hameet ja jopa iltapuvut ja muut mekot, joita käytät muodollisiin juhliin. Nämä määrittelevät henkilökohtaiset mieltymyksesi, koska et käy päivittäin ostamassa välttämättömiä vaatteita – ostat nämä käytännöllisinä ratkaisuina. Ostat esimerkiksi monia T-paitoja, puseroja ja paitoja, mutta käytät vain kourallisen farkkuja, housuja ja hameita niiden kanssa. Se, miten yhdistät erilaisia vaatteita ja kuinka käytät muita asusteita, määrittelee henkilökohtaisen tyylisi!

Trendikäs muotivaatteet – rampin määrittelemä tyyli!

Trendikäs naisten muotivaatteita ovat mallit näyttävät rampeilla catwalkilla joka kausi. Näitä liinoja esittelevät suunnittelijat ja vaatemerkit sekä muut kauneustuotteita valmistavat yritykset. He määrittelevät kauden tulevat trendit. Siinä ei ole mitään väärää – se on loppujen lopuksi heidän ammattinsa! Tärkeintä on tehdä ero rampin ja arjen muotivaatteiden välillä. Esimerkiksi naisten muotitrendit- 2011 määrittelevät selkeästi retro- ja punk-muotin tämän kesän ja kevään vallitseviksi normeiksi. Et kuitenkaan todellakaan mene ulos vaihtamaan koko vaatekaappiasi sellaisiin vaatteisiin. Enimmäkseen voit ostaa näistä trendeistä inspiroimia vaatteita joko arkikäyttöön tai juhlapukeutumiseen.

Johtopäätös – Kuinka päättää mitä pukea päälle?

Tarkoittaako se, että meidän pitäisi jättää täysin huomiotta trendien sanoma ja noudattaa vain henkilökohtaisia mieltymyksiämme vaatteissamme? Ei, ei ollenkaan. Meillä on oikeus kutsua meitä trendikkäiksi muodikkaiksi naisiksi! Joten mikä voi olla oikea tapa päättää, mitä pukea päälle, on hieman pohdintaa, kuinka täydentää henkilökohtaista tyyliämme meneillään olevilla trendeillä! Esimerkiksi retro-tyyliä varten voit yksinkertaisesti järjestää vaatekaappisi löytääksesi joitakin retro-tyylisiä esineitä – niitä, jotka olet hylännyt vuosia sitten. Voit jopa ostaa pari uutta vaatetta trendien mukaan sekä muotiasusteita (laukkuja, jalkineita, hiusasusteita jne.), jotka sopivat olemassa olevaan vaatekaappiisi. Näin et menetä persoonallista tyyliäsi ja pysyt myös trendikkäänä!

Related posts

Muotitrendien ennustaminen – tutustu uusimpiin muotitrendeihin

Kadri Damek

Virhe: Muotia ei hyödynnetä kuluttajien houkuttelemiseksi

Kadri Damek

Muotivaatteet – Kuinka saada upea ulkonäkö kaikille

Kadri Damek