Keskity Fi
Uutiset

Mitä konkurssilakimiehet tekevät ongelmiesi helpottamiseksi?

Ennen kuin aloitat konkurssiasianajajan etsimisen tapauksessasi, on tärkeää ymmärtää, mitä hän todella tekee. Siellä on hyvä huomata, että kaikki alan konkurssijuristit eivät toimi samalla tavalla. Jotkut heidän vastuustaan ​​ovat kuitenkin:

1. Sen määrittäminen, onko arkistointi paras vaihtoehto valita vai ei

Konkurssiasiamies on paras ammattilainen, jota on kuultava maksukyvyttömyystapauksissa ja hyvästä syystä. Hän voi auttaa selvittämään, onko hakemus paras tapa edetä ja jos on, mikä on konkurssilain 7 ja 13 väliltä sopivin.

2. Varmista, että tapaus hoidetaan liittovaltion ja osavaltion lakien mukaisesti
Asianajaja varmistaa, että kaikki tarvittavat paperityöt täytetään oikealla tavalla ja toimitetaan sitten ajoissa.

3. Edusta asiakasta konkurssituomioistuimessa

Jos haluat, että tapaustasi hoidetaan ammattimaisesti, tuomioistuimessa ja sen ulkopuolella, paras ammattilainen on konkurssiasianajaja.
Mitä on syytä etsiä ennen konkurssiasiamiehen palkkaamista
On useita ominaisuuksia, joita sinun tulisi varoa konkurssiasiamieheltä, ennen kuin palkkaat hänet hoitamaan tapaustasi. Nämä sisältävät:

• Sertifikaatti: Sen lisäksi, että pääset valtion palkkiin, kannattaa etsiä asianajajia, joilla on American Bankruptcy Institute (ABI) -sertifikaatti tai jotka ovat kansallisen kuluttaja konkurssiasiamiesyhdistyksen (NACBA) jäseniä. Tällä tavalla voit saada oikeudellisen edustajan asianajajalta, joka on ajan tasalla konkurssilain muutoksista.

• Työmäärä: Vaikka on tärkeää palkata asianajaja, jolla on riittävästi kokemusta konkurssitapausten käsittelystä, on yhtä tärkeää olla varovainen, ettet saa ehdottomasti ylityöllistettyä henkilöä.
• Kokemus: Jos haluat voittaa vetoomuksesi, etsi juristeja, joilla on riittävästi kokemusta konkurssitapausten käsittelystä.

• Itse asianajotoimisto: Useimmissa tapauksissa konkurssiasiamies nimeää kokeneita työntekijöitä tai avustajia työskentelemään joidenkin konkurssitapausten kanssa. Sellaisena on tärkeää ottaa huomioon asianajotoimisto itse sen ammattitaidon ja omistautumisen suhteen konkurssilakiin.

Related posts

Rasvanpoiston puhdistuspalvelut ovat välttämättömiä ravintolallesi!

Kadri Damek

Mielenkiintoisia tietoja liukuportaista, joita et ehkä tiedä

Kadri Damek

4 parasta asiaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun ilmoittaudut taistelulajien luokkiin

Kadri Damek