Keskity Fi
Liiketoiminta

Kuinka valita sopiva paperimurskain murskaustarpeisiisi

Onko sinulla oma yritys, työskentelet toimistossa tai jopa teollisuusalueilla, sinulla tai kollegoillasi voi olla hallussaan luottamuksellisia tietoja, tilastoja tai tietoja. Nämä tiedot voivat vaihdella liikesalaisuuksista, suunnitelmista myyntitilastoihin ja jopa asiakkaan tietoihin. Kun on aika hävittää ne, saatat ajatella sen murskaamista. Jos sinulla on pieni määrä silputtuja asiakirjoja, voit harkita pienen silppurin ostamista. Tässä on joitain vinkkejä, joita voit noudattaa ostaessasi paperinmurskauskoneen!

Tiedä vaatimuksesi siitä, kuinka hienoksi haluat silittää paperin

Jos haluat vain, että asiakirjat silputaan paperinsäikeiksi, joita ei ole helppo korjata takaisin, voit etsiä nauhaleikatun paperinsilppurin hankkimista. Nämä silppurit leikkaavat paperin 40-50 nauhaksi ja vievät jonkun huomattavan paljon vaivaa palatakseen ne takaisin yhteen.

Jos sinua pyydetään hävittämään arkaluonteiset asiakirjat, sinun kannattaa tutkia konfetti-leikattuja paperimurskaimia. Nämä silppurit leikkaavat asiakirjat 300-400 kappaleeksi, ja niitä on huomattavasti vaikeampaa palata takaisin kuin nauhaleikattuja papereita. Vaikka konfetti-leikatut silppurit ovat kalliimpia kuin nauhaleikatut silppurit, ne tarjoavat paljon enemmän turvallisuutta.

Valitse käyttötasollesi sopiva silppuri

Jos käytät sitä yksin ja sinulla on pieni määrä asiakirjoja murskaamiseen, voit valita henkilökohtaisen silppurin. Jos noin kymmenen työntekijän toimisto vaatii silppurin käytön, valitse toimistossa tehty silppuri. Jos yli 20 ihmistä tarvitsee silppurin käyttöä, harkitse sen sijaan kaupallisen silppurin käyttöä.

Ammattimainen murskauspalvelu

Vaikka saatat ajatella tehdä tämän yksin, ammattimaisilla palveluilla on etuja, jotka ovat paljon suuremmat kuin hinta, jonka maksat palveluista. Silppurin ostaminen maksaa myös rahaa ja työvoima maksaa rahaa murskaustoimintojen suorittamiseen. Silppuamispalveluiden avulla saat tuhontatodistuksen, kun he ovat mursanneet asiakirjat, ja ne voivat yksinkertaisesti tehdä liiketoiminnastasi sujuvamman.

Related posts

Elite-yksityiset suihkukoneet ovat palveluksessasi!

Kadri Damek

Kolme parasta kopiotyyppiä tarpeisiisi

Kadri Damek

3 asiaa, jotka on otettava huomioon vesiliukumäen vuokrauksessa

Kadri Damek