Keskity Fi
Liiketoiminta

Kuinka 24×7-verkkosivustojen seuranta voi auttaa yritystäsi kasvamaan

Nykypäivän yritysmarkkinoilla on kova kilpailu ja niin monien yritysten taisteleessa kärkipaikasta, pienikin virhe voi johtaa liiketoimintamahdollisuuksien menettämiseen kilpailijoilta. Jos käyttäjien on odotettava kärsivällisesti sivuston sisällön latautumista, se voi olla heille ärsyttävää, mutta yritysten omistajille tämä voi olla tuhoisaa. On ratkaisevan tärkeää pitää sivuston suorituskyky vakaana, ja sivuston suorituskyvyn jatkuvasta seurannasta on tullut tämän päivän ensisijainen tarve.

Joskus jopa tuskin havaittavissa oleva hidas viive, joka kestää vain muutaman sekunnin murto-osan, voi johtaa lisääntyneeseen poistumisprosenttiin ja vähentää suurten verkkokauppasivustojen myyntiä. Ja mobiilioptimoitujen sivustojen lisääntyessä, joiden avulla ihmiset voivat kommunikoida, katsella, lukea ja tehdä ostoksia verkossa, verkkosivustosi nopeuden ylläpitämisestä on tullut entistä tärkeämpää. Edes valppaimmat verkkovastaavat eivät kuitenkaan pysty pitämään verkkosivustoaan silmällä vuorokauden ympäri. Joten on vaikea seurata sivustoa, ja aina kun se on alas, se on haitallista yritykselle ja online-maineelle. Tavoittaakseen laajemman yleisön yritykset käyttävät 24×7-verkkosivustojen seurantapalvelua, jotta kaikki verkkosivustoon liittyvät ongelmat voidaan käsitellä ja ratkaista nopeasti.

Tässä on joitain syitä, miksi 24×7-verkkosivustojen seuranta voi parantaa liiketoimintaasi:

Mukauta järjestelmähälytyksiä: Yritykset painottavat nykyään paljon reaaliaikaista riskienhallintaa ja jatkuvia tietojärjestelmiä tehokkaiden ja vahvojen valvontaprosessiensa avulla. Tämä usein kannustaa automatisointiin, jotta ylimmälle johdolle voidaan tarjota kriittistä tietoa, jota tarvitaan riskiperusteisten ja kustannustehokkaiden päätösten tekemiseen, jotka tukevat ensisijaisia tehtäviä ja myös heidän liiketoimintaprosessejaan.

Kommunikoi ennakoivasti asiakkaiden kanssa: Mahdollisten ongelmien tunnistaminen ennen kuin ne vaikuttavat asiakkaisiin auttaa sinua pysymään asiakkaiden valituksissa ja kommunikoimaan heidän kanssaan aktiivisesti ja tarjoamaan heille reaaliaikaisia päivityksiä. Asianmukainen viestintä auttaa suojaamaan liiketoiminnan eheyttä ja myös vähentämään työntekijöiden tai asiakkaiden turhautumista.

Säästä resursseja ja rahaa: 24 x 7 -sivuston seuranta auttaa sinua säästämään resursseja ja rahaa, sillä seurantaohjelmisto tekee koko työn puolestasi. Koska saat välittömästi varoituksen kaikista esiintyvistä ongelmista, voit ratkaista ne välittömästi tuhlaamatta aikaa. Valvontatyökalut aloittavat prosessin ensimmäisellä havainnolla ja määrittävät liikenteen tyypin, tiedot ja sivustoon liittyvät käyttäjät. Nämä tiedot auttavat myös organisaatioita tekemään perustilanteen arvioinnin helposti.

Tunnista tietoturvariskit: Jatkuvan verkkosivuston valvonnan palveluntarjoajat antavat tietoturva-ammattilaisille mahdollisuuden nähdä jatkuvan reaaliaikaisen virran sivuston nykytilasta ja tarkistaa myös verkot, päätepisteet, pilvisovellukset ja -laitteet sekä tiedot. Koska verkkoa arvioidaan jatkuvasti, se parantaa verkkosivuston turvallisuustasoa. Jatkuvien monitorien päätehtävä on pitää tietoturvatiimi tietoisena äskettäin havaituista heikkouksista, haavoittuvuuksista, kokoonpanovirheistä ja puuttuvista korjaustiedostoista, joita voidaan hyödyntää.

Hakukoneet: Jotta voimme tarjota parhaat palvelut käyttäjille, jotka etsivät tuotteitasi tai palveluitasi, on tärkeää saada näkyvyys hakukoneissa. Mutta jos verkkosivustosi ei toimi, kun hakukoneen indeksointirobotit tulevat katsomaan sitä, viesti on selvä, että sivusto on hidas ja toimintahäiriö, joten sitä ei mainosteta yhtä paljon kuin muita samanlaisia tuotteita tai palveluita tarjoavia sivustoja. Jos hakukoneiden indeksointirobotit eivät pääse sivustollesi, menetät yksinkertaisesti suuria liiketoimintamahdollisuuksia.

Related posts

Kilpailuanalyysin olennaisuus liiketoiminnassa

Kadri Damek