Keskity Fi
Liiketoiminta

Kolme parasta kopiotyyppiä tarpeisiisi

Kopiokone, joka tunnetaan myös nimellä kopiokone, on kone, joka tekee kopioita kuvista, tiedostoista ja asiakirjoista. Tätä tekniikkaa on käytetty vuosikymmenien ajan, ja sen käyttö on ollut erittäin halpaa. Kopiokoneita ei pidä sekoittaa tulostimiin! Tulostimet tulostavat asiakirjoja, tiedostoja ja kuvia, kun taas kopiokoneet tekevät kopion olemassa olevasta kuvasta, asiakirjasta ja tiedostosta. Tässä on muutama kopiokoneen tyyppi ja täältä voit valita parhaan mallin tarpeisiisi!

Analoginen ja digitaalinen

Analogiset kopiokoneet ovat vanhoja kopiokoneita, ja ne on melkein lopetettu painoteollisuudessa. Ne sisältävät myös monia liikkuvia osia, mikä voi johtaa yleisempiin hajoamiseen. Jos haluat erittäin halvan kopiokoneen lyhytaikaiseen käyttöön, analoginen kopiokone on sinulle.
Digitaaliset kopiokoneet ovat nopeita, tehokkaita ja hyödyllisempiä kuin analogiset kopiokoneet. Niillä on myös suurempi tulostuskapasiteetti ja he voivat jopa pystyä faksaamaan ja tulostamaan asioita sekä kopioinnin!

Mono ja väri

Kuten nimestä voi päätellä, monokopiokoneet pystyvät tulostamaan vain mustavalkoisina. Jos sinun on valokopioitava vain mustavalkoiset asiakirjat, hanki mustavalkokopiokone, koska ne ovat paljon halvempia kuin värikopiokoneet!

Värikopiokoneet ovat kopiokoneita, jotka kykenevät kopioimaan asiakirjat värillisinä ja myös mustavalkoisina. Neljä pääväriä ovat syaani, purppura, keltainen ja musta. Sinun on ostettava värikopiokone, jos haluat kopioida asiakirjat värillisinä!

Monitoiminen

Nämä ovat kopiokoneita, jotka eivät vain pysty kopioimaan asiakirjoja – niillä on myös tulostus-, faksi- ja sähköpostitoiminnot! Sen lisäksi jotkut monitoimiset kopiokoneet tukevat myös langatonta tulostusta, joka tunnetaan myös nimellä langaton tulostus. Tällaisia ​​monitoimitulostimia löytyy yleensä yrityksistä ja toimistoista. Niillä on runsaasti ominaisuuksia, mutta ne voivat olla kalliita.
Tarpeistasi, vaatimuksistasi ja budjetistasi riippuen sinun pitäisi pystyä löytämään tarvitsemasi yllä olevasta.

Related posts

3 asiaa, jotka on otettava huomioon vesiliukumäen vuokrauksessa

Kadri Damek

Kuinka valita sopiva paperimurskain murskaustarpeisiisi

Kadri Damek

Elite-yksityiset suihkukoneet ovat palveluksessasi!

Kadri Damek