Keskity Fi
Esittelyssä

5 upeaa vaihtoehtoa kuka tahansa rakastaa, jos haluaa uuden gadgetin autolleen

En usko, että on mahdollista mennä pitkään ostamatta hienoa gadgetia autollesi. Valittavanasi on niin monta ja ne kaikki auttavat sinua lukemattomissa asioissa. Jos etsit seuraavaa, käsittelemme muutamia tänään, jos jokin niistä erottuu.

GoPoint iPhone -kaapeli

Onko sinulla aavistustakaan, mitä autosi sisällä tapahtuu, kun ajat sitä? Jos tiedät muutamia asioita autoista, voit ehkä tehdä muutaman koulutetun arvauksen, mutta nyt voit oppia paljon enemmän kytkemällä tämän kaapelin autoon ja iPhoneen. Yksi parhaista ominaisuuksista on kyky selvittää vikakoodit, jotka näkyvät, kun jokin menee pieleen, ja voit selvittää, mitä ne tarkoittavat, tarkastelemalla sovelluksen sisäistä tietokantaa.

Käsityöläinen johdoton iskulaite

Jos haluat työskennellä autossasi ongelmitta törmäämättä, et joskus voi luottaa perustyökaluihin. Voit viettää koko päivän yrittäen saada pähkinän irti ja se lopulta ajaa sinut hulluksi. Jos haluat vihdoin pystyä saamaan nämä mutterit ja pultit irti mahdollisimman helposti, voit tehdä sen käyttämällä tätä käsityöläisen iskulaitetta. Se on myös langaton, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vaivautua johtoihin, jotka pääsevät tielle yrittäessäsi työskennellä.

RAM-juomakupin kiinnike

Mitä teet, kun sinun täytyy juosta ulos talosta aamulla, koska olet myöhässä töihin? Sinulla ei ole tarpeeksi aikaa istua alas ja juoda kahvia, mutta jos heität sen matkamukiin, voit silti juoda sen tämän viileän kuppikiinnikkeen ansiosta. Pystyt myös sinne mahtamaan soodapurkkeja etkä koskaan tule janoiseksi taas ajaessasi. Älä murehdi kulmien kiertämistä nopeudella, koska ne ovat yllättävän turvallisia eivätkä pääse irti.

CG-lukko

Tiesitkö, että käytetyllä turvavyöllä voi olla suuri vaikutus ajotapaan? Tästä syystä kilpa-auton kuljettajat eivät käytä vyöjä, jotka löysit tavallisesta autostasi, joten jos haluat parantaa ajotapaa, voit noutaa CG-Lockin. Sen lisäksi, että matkanne on nyt mukavampaa, olet myös paljon turvallisempi, jos satut onnettomuuteen. Turvallisuus, mukavuus ja vakaus ovat kaikki tärkeitä, kun olet tien päällä, ja tämä gadget auttaa sinua käsittelemään niitä kaikkia samanaikaisesti.

WeatherTech-lattiamatot

Autosi mukana toimitetut lattiamatot jättävät paljon toivomisen varaa, ja ainoa tapa saada upeita on, jos otat ne itse. WeatherTechin lattiamatot ovat alan parhaita ja ne auttavat niin monissa asioissa. Jalkasi eivät liu’u, kun ne ovat märät, etkä päädy kasvosi turvatyynyihin yrittäessäsi jarruttaa. Ne pitävät jopa erinomaisina pitämään autosi puhtaana, jos käytät sitä ajaaksesi lemmikkisi ympäri

Related posts

5 suurta ostosovellusta, jos haluat perustaa yrityksen tai tukea yrittäjiä

Kadri Damek

5 suurta gadgetia, jotka auttavat sinua torjumaan töitä puutarhassa helposti

Kadri Damek

5 hyvää syytä miksi kukaan ei hyväksy viestejäsi

Kadri Damek