Keskity Fi
Esittelyssä

5 suurta ostosovellusta, jos haluat perustaa yrityksen tai tukea yrittäjiä

Muistatko, kun eBay ilmestyi kaikki nuo vuotta sitten? Asiat ovat siirtyneet siitä lähtien ja nyt on paljon upeita paikkoja, joissa voit ostaa ja myydä laadukkaita tuotteita. Tarkastelemme joitain sovelluksia, jotka sinun on ladattava, jos haluat perustaa oman yrityksen, joka myy tuotteita, tai vaikka haluat vain valita yhden parhaista tuotteista, joita yrittäjät julkaisevat päivittäin. Nämä sovellukset ovat hyödyllisiä riippumatta siitä, mihin haluat käyttää niitä, ja rakastat tutkia niitä tarkemmin.

Etsy

Etsyn on oltava paras markkinapaikka kaikille, jotka haluavat myydä omia käsintehtyjä tuotteita. Se antaa sinulle alustan tavoittaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, ja voit päätyä ansaitsemaan rahaa. Vaikka et käytä sovellusta omien tuotteiden myyntiin, voit selata kaikkea muuta, mitä muut ihmiset myyvät ja ostavat tuotteitaan. Sovelluksesta löydät tavaraa, jota et löydä mistään muualta, koska myytävät tuotteet ovat käsintehtyjä ja jos ostat niistä, tuet aloittavia yrittäjiä.

Liukas tarjous

Kun ostat mitään verkossa, haluat varmistaa, että saat aina parhaat tarjoukset ja löydät ne Slick Deals -sovelluksesta. Se on kuin kuponkisivusto, paitsi että sitä ylläpitää yhteisö, joten kun joku lataa sopimuksen, kaikki muut jäsenet voivat äänestää siitä ja jättää omat kommenttinsa. Täältä löydät tavaraa, jota et voisi löytää itse, joten kannattaa tarkistaa ennen kuin ostat mitään, koska saatat löytää sopimuksen, jota et olisi tiennyt edes.

Grand St.

Kun siirrymme tulevaisuuteen, yhä enemmän teknisiä tuotteita tulee markkinoille päivittäin. Grand St. on luultavasti paras paikka tietää niistä, koska siinä on kaikki saman katon alla. Et löydä kaikkea sovelluksen sisällä, koska se on hyvin kapea, mutta se, mitä löydät, räjäyttää mielesi. Voit myös tilata ennakolta joitain markkinoille tulleita hienoja tuotteita, ja on aina mukavaa päästä sinne ensin.

Käynnistin

Aikaisemmin normaalien ihmisten oli hyvin vaikea tuoda tuotetta markkinoille. Uuden keksinnön keksiminen on suuri riski, kun et edes tiedä, maksavatko ihmiset siitä rahaa. Nyt meillä on alustoja, kuten Kickstarter, joissa ihmiset voivat näyttää sinulle prototyyppinsä ja sinulla on mahdollisuus rahoittaa heidän liiketoimintaansa, jos haluat tarttua johonkin heidän tuotteistaan. Sinun on odotettava noin, jotta se toimitetaan, mutta olet yksi ensimmäisistä ihmisistä maailmassa, joka omistaa yhden heistä.

AliExpress

Alibaba on luultavasti paras yritys maailmassa kaikille, jotka haluavat, mutta asioita irtotavarana. On hienoa, jos sinulla on oma verkkosivusto tai myyt asioita eBayssa, kun löydät hyviä tarjouksia. Haluatko löytää muoti koruja tai voimistelusormuksia? Löydät melkein mitä tahansa AliExpress-sovelluksesta, ja jos et pysty, sitä ei välttämättä ole. Myyjiin on helppo ottaa yhteyttä suoraan, ja voit valita parhaat hinnat taataksesi suuret voitot.

Mitään suuria suunnitelmia

Oletko päättänyt, että haluat alkaa myydä asioita nyt, kun tiedät, että kaikki voidaan tehdä älypuhelimella? Jos ei, toivottavasti haluat ladata joitain niistä uusimpien ja parhaiden tuotteiden noutamiseksi. Lataa kaikki mielenkiintoiset ja ne muuttavat elämääsi parempaan suuntaan.

Related posts

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua vaikuttamaan kenellekään, joka kurkistaa aidan yli

Kadri Damek

5 gadgetia, jotka vievät kansisi heti seuraavalle tasolle

Kadri Damek

5 upeaa vaihtoehtoa kuka tahansa rakastaa, jos haluaa uuden gadgetin autolleen

Kadri Damek