Keskity Fi
Esittelyssä

5 suurta gadgetia, jotka auttavat sinua torjumaan töitä puutarhassa helposti

Kun astut ulos tekemään töitä puutarhassasi, haluat oikeat työkalut työhön, koska se tekee työstäsi nautinnollisemman, joten tutustu näihin vempaimiin, jotta voit käsitellä tiettyjä asioita helposti.

Garden Groom Pro pensasleikkuri

Oletko koskaan tuntenut väsynyt ajatellessasi pensasaitojen leikkaamista? Se on raskasta työtä, jos sinulla on valtavia pensasaitoja ja heikkolaatuisia työkaluja, mutta tämä Garden Groomin pensasleikkuri on yhtä ammattimainen kuin ne tulevat. Se on erittäin kevyt, mikä tarkoittaa, että et väsy pitämällä sitä ja terät ovat piilossa, joten onnettomuus ei ole mahdollista. Gadget kerää myös kaikki koristeet, joten sinun ei tarvitse viettää pitkään sotkuasi siivouksen jälkeen.

Hozelock Pico kela

Kun haluat kastella kasvejasi, sinun on löydettävä oikea gadget, joka sopii tarpeisiisi. Tärkeintä on, että sinulla on jotain tarpeeksi kevyttä kuljettaa puutarhassa mukanasi. On myös tärkeää, että letku voi kääntyä helposti takaisin, jos et halua turhautua viikosta toiseen. Pico-kela peittää kaikki jalustat, ja se on myös tarpeeksi pieni varastointiin kaikkialle, mikä auttaa sitä, että se ei vuoda, joten et päädy hometta kasvamaan autotallissasi.

Papukaija kukka voima

Tämä gadget näyttää melkein olevan jotain tulevaisuudesta niiden tietojen takia, jotka se antaa sinulle yksinkertaisesti työntämällä sen maahan yhden kasvien viereen. Kerro gadgetille, minkä tyyppistä laitosta se yrittää auttaa, ja se tekee paljon laskelmia analysoituasi monia erilaisia ​​asioita, niin saat erittelyn kaikesta älypuhelimeesi lähetetystä. Kun sinulla on tietoja, tiedät parhaan tavan kasvattaa kasviasi varmistaaksesi, että se kasvaa täysimääräisesti.

Puun kranaatin puunjakaja

Puun halkaisu on vaikeaa parhaimmillaan, jos sinulla ei ole paljon kokemusta kirveestä, mutta tämä pieni vempain poistaa ongelmat tekemällä sata kertaa helpompaa puun jakamista takkaasi varten. Sinun tarvitsee vain laittaa se puulle, ennen kuin lyöt sitä niin kovaa kuin mahdollista kelkavasaralla, ja timanttipääsi ansiosta lokisi jakautuu pian hienoksi paloiksi. Se on myös hieno niille, jotka eivät tunne liian mukavaa heiluttaa valtavaa kirveä ympäriinsä.

Husqvarnan automaattileikkuri

Vierailu puutarhakeskuksissa, joissa poimitaan kauniita kasveja, on helppo osa, kun haluat työskennellä puutarhassasi. Vaikea osa on nousta sängystä joka viikonloppu leikkaamaan nurmikkoa, tai ainakin se oli ennen automaattisten ruohonleikkureiden keksimistä. Nämä Husqvarnan heistä ovat omassa luokassaan, ja et voi elää ilman, kun sinulla on sellainen. Kuka haluaa leikata nurmikkoa käsin, kun hän voi istua ja rentoutua, kun robotti ruohonleikkuri tekee kaiken kovan työn heidän puolestaan?

Related posts

5 suurta ostosovellusta, jos haluat perustaa yrityksen tai tukea yrittäjiä

Kadri Damek

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua vaikuttamaan kenellekään, joka kurkistaa aidan yli

Kadri Damek

5 upeaa vaihtoehtoa kuka tahansa rakastaa, jos haluaa uuden gadgetin autolleen

Kadri Damek