Keskity Fi
Esittelyssä

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua vaikuttamaan kenellekään, joka kurkistaa aidan yli

Voit kertoa paljon ihmisestä tutkimalla hänen puutarhaa. Jotkut ihmiset eivät välitä puutarhastaan, ja he antavat mielellään sen mätänemään, mutta toisilla on upeita kukkia ja maukkaita vihanneksia istutettu kaikkialle. Jos haluat olla toisessa luokassa, sinun on ladattava nämä sovellukset auttamaan sinua.

Asiantuntija Rose kasvaa

Ruusut ovat yksi kauneimmista kukista, joita voit kasvattaa puutarhassasi, joten sinulle annetaan anteeksi ajatella, että niitä on vaikea kasvattaa. Tämä ei voi olla kauempana totuudesta, koska ne ovat todella tarpeeksi helppoja kasvaa, mutta vain kun tiedät mitä teet. Et voi kieltää sitä, että puutarhasi näyttää sata kertaa paremmalta, kun massiiviset ruusupensaat ovat täydessä kukassa, joten poimi Expert Rose Growing -sovellus ja se opettaa sinulle temppuja, jotka sinun on tiedettävä aloittaessasi.

Puutarhan aikasuunnittelija

Jos haluat kasvattaa herkullisia hedelmiä ja vihanneksia puutarhassasi, sinun on saatava oikea ajoitus. Kun menet supermarketiin, huomaat, että jotkut asiat ovat halvempia, koska ne ovat sesongin aikana, mikä tarkoittaa, että on paras aika kasvattaa niitä. Koska he istuvat jo hyllyillä, jos päätät kasvattaa mitä tahansa halvempaa kaupoissa, saatat olla hieman myöhässä, joten lataa vain Garden Time Planner -sovellus ja tiedät tarkalleen milloin kasvattaa kutakin hedelmä- ja vihanneslajia .

Aloittelijoiden puutarhanhoito-opas

Täydellisillä aloittelijoilla puutarhanhoitomaailmassa on paljon opittavaa, ja tarvitset sovelluksen, joka rakentaa tietosi alusta asti. Tämän saat, kun olet ladannut aloittelijoiden puutarhanhoito-oppaan, ja se auttaa sinua huolimatta siitä, kuinka vihreät sormesi ovat. Yksi parhaista asioista sovelluksessa on videot, joita voit katsella, koska vasta aloittaessasi tekstiä on vaikea visualisoida, mutta informatiiviset videot on helppo ymmärtää.

Ruoka-puutarhanhoito-opas

Ruoka-puutarhanhoito-opas ei vain opeta sinulle perustietoja, joita tarvitset ruoan kasvattamiseen puutarhassasi. Opit paljon edistyneitä asioita, kuten kuinka estää vihanneksesi tarttumasta sairauksiin. Jos et tiedä mitään maaperästä, se opettaa saamaan sen oikein, koska vihannesten viljely huonossa maaperässä on kuin talon rakentaminen hiekalle. Siellä on jopa osa, joka on omistettu auttamaan sinua löytämään parhaat puutarhatyökalut, joita tarvitset, jos olet tosissasi kasvamassa maukasta vihannesta.

Asiantuntijoiden puutarhanhoitoratkaisut

Kuten luultavasti voit sanoa nimellä, tämä sovellus on suunniteltu auttamaan puutarhureita, jotka eivät tarvitse perusneuvoja. Sinun ei tarvitse tietää, milloin kastelet kasvejasi, jos sinulla ei ole automaattista sprinklerijärjestelmää, mutta haluat ehkä oppia perusteellisemmista aiheista, kuten luomupuutarhasta, rakkautesi ympäristöön. Vaikka sinulla on vuosien kokemus, on olemassa muutamia tärkeitä neuvoja, jotka voit noutaa tämän sovelluksen sisällä.

Related posts

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua tekemään melkein mitä tahansa, kun astut ulos

Kadri Damek

5 upeaa vaihtoehtoa kuka tahansa rakastaa, jos haluaa uuden gadgetin autolleen

Kadri Damek

5 suurta gadgetia, jotka auttavat sinua torjumaan töitä puutarhassa helposti

Kadri Damek