Keskity Fi
Esittelyssä

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua tekemään melkein mitä tahansa, kun astut ulos

Jos haluat ihanan puutarhan, sinun on tehtävä kovasti töitä sen saavuttamiseksi, mutta se ei ole niin vaikeaa kuin se olisi ollut muutama vuosi sitten. Voit kiittää sovelluskehittäjiä elämäsi helpottamisesta, ja aiomme tarkastella valikoimaa parhaita ladattavia.

Puutarha neliö

Ennen kuin voit alkaa laittaa mitään maahan, sinun on suunniteltava kaikki. Jos et vie aikaa tähän, saatat päätyä katumaan sitä, mihin päätit istuttaa jotain jonnekin linjaa pitkin. Garden Squared saattaa näyttää sovellukselta, jonka kanssa odotat nuoren pelaavan, mutta se on suunniteltu niin, että se on mahdollisimman yksinkertainen ymmärtää, kun yrität selvittää, mitä haluat istuttaa ja mihin paikkoihin istuttaa kaikki tonttien koosta riippuen.

Maisema- ja puutarha-laskimet

Tämä sovellus on samanlainen kuin viimeinen, josta puhuimme, paitsi että se on paljon edistyneempi, koska voit selvittää paljon enemmän asioita kuin mihin istuttaa vihannekset. Jos haluat rakentaa aidan puutarhasi ympärille, voit selvittää kaiken viimeiseen ulottuvuuteen sovelluksen sisällä olevilla laskimilla. Se käsittelee myös asioita, kuten viemäriputkien asennus, betoniset ajotieltä, puiset terassialueet sekä lukuisia muita asioita, jotka kattavat kaiken, mitä haluat lisätä puutarhaan.

Puutarhan suunnitteluideoita

Jos et ole maisemapuutarhuri, sinulla ei ole mitään tapaa, jolla sinulla on hämmästyttäviä ideoita kelluvan pääsi sisällä. Et voi katsella tiettyä puutarhasi aluetta ja kuvitella kaikkia upeita asioita, joita voit tehdä sen kanssa. Vaikka sinulla on ideoita, ne eivät ole hyviä, joten ihanteellisessa tapauksessa sinun on löydettävä lähde, joka täyttää päänne inspiraatiolla. Kun katsot Garden Design Ideas -sovellusta ja tutkit kaikkia kauniita puutarhoja, pystyt vihdoin keksimään omia upeita ideoitasi tai voit vain varastaa ne sovelluksesta.

Puutarhuri

Haluatko tietoa melkein kaikista vihanneksista tai yrtteistä, joita voit kasvattaa puutarhassasi? Jos et ole koskaan kasvanut jotain ennen, sinun on opittava siitä jonnekin, ja Gardenate-sovellus on loistava resurssi käyttää. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden lisätä omia muistiinpanojasi, kun aloitat asioiden kasvattamisen, ja tämän avulla voit kirjoittaa kaiken, mikä on toiminut sinulle aiemmin. Sen avulla on helppo kasvattaa jotain uudelleen, koska voit seurata täsmälleen samaa prosessia.

Puutarhavastaava: Kasvien hälytys

Onko puutarhassasi automaattinen sprinklerijärjestelmä? Jos sinulla ei ole mahdollisuutta, voit unohtaa kastella kasvejasi, koska se voi helposti liukastella mieltäsi. Voit myös menettää ruiskutus- ja lannoitusaikojen seurannan, ellei sinulla ole työkalua, joka muistuttaa sinua, kun pääset töihin. Tästä sovelluksesta tulee tarkka tarvitsemasi työkalu, koska sen avulla voit asettaa hälytyksiä puutarhan ympärillä tehtäville erilaisille töille, ja kun aloitat sen käytön, tiedät aina, mitä on tehtävä.

Related posts

5 gadgetia, jotka vievät kansisi heti seuraavalle tasolle

Kadri Damek

5 suurta ostosovellusta, jos haluat perustaa yrityksen tai tukea yrittäjiä

Kadri Damek

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua vaikuttamaan kenellekään, joka kurkistaa aidan yli

Kadri Damek