Keskity Fi
Esittelyssä

5 hyvää syytä miksi kukaan ei hyväksy viestejäsi

Jos olet alkanut miettiä, miksi kukaan ei tunnu hyväksyvän viestejäsi, sinun on ehkä tarkasteltava hieman lähempänä kotia. Koska riippumatta siitä, kuinka hienoa luulet sisältösi olevan, muilla voi olla melko erilainen mielipide. Ja ehkä tapa, jolla yrität säveltää varsinaisen artikkelin, voi olla kaukana merkistä. Totuus on, että on paljon vääriä ja oikeita tapoja saada vierasviestisi sinne, mutta ehkä tarvitset pienen kertauskurssin? Joten älä huoli liikaa, koska meillä on joitain erittäin hienoja tapoja nähdä, jos olet tekemässä sotkua näistä vieraspostikentistä ja ehkä voit kääntää tämän ympäri ennemmin kuin myöhemmin. Ota siis muutama minuutti kiireisestä aikataulustasi, niin voimme nähdä, voimmeko auttaa!
Mukauttamisen puute
Tehdään yksi asia selväksi, kun viittaat vierastekstisi uuteen bloggaajaan, sinun on oltava melko henkilökohtainen ja hyvällä tavalla. Jos lähetät saman äänenvoimakkuuden useille bloggaajille, on todennäköistä, että he kaikki yksinkertaisesti tyhjentävät sähköpostisi ennen edes sisällön lukemista. Jos et edes viitsi viettää aikaa bloggaajan nimen selvittämiseen, on todennäköistä, että myös sisältösi on sopimaton. Kokeile käyttää kaltevuutta, joka toimii myös blogin ulkoasun kanssa, sillä se voi vain vaikuttaa.
Jälkiliukkaat
Okei, se tapahtuu meille parhaimmille, mutta kun tiedustelupostiviestissäsi on muutamia virheitä ja huolimattomia virheitä, sinun ei pitäisi edes vaivautua lähettämään sitä. Käytä vain muutama minuutti virheellisen oikeinkirjoituksen ja virheellisen kieliopin tarkistamiseen, se on todella kannattavaa. Kun olet lähettänyt tuon pahan pojan pois, sinulla ei ole enää toista mahdollisuutta tehdä tuon tärkeän ensivaikutelman.
Kokeile vielä kerran?
Joskus saatat olla kirjoittanut täydellisen vierasviestin ja et vieläkään saa vastausta. On okei yrittää uudelleen, koska bloggaajan kanssa tapahtui ehkä jotain, mikä ei ollut sinun hallinnassasi. Yritä lähettää toinen ja jopa kolmas muistutus, ja ainakin sinun pitäisi saada jonkinlainen vastaus, vaikka se käskee sinua pysymään poissa!
Pudota kohteliaisuudet
Voit todella kaivaa kolmannen osapuolen blogin, mutta mikä tahansa ylhäältä tai väärennetty imartelu kytkee isännän yleensä pois päinvastaisen vaikutuksen sijaan. Jos todella tiedät sipulisi, huomauta kaikin tavoin, että tunnet ja kunnioitat blogia ja bloggaajaa, mutta pidä kaukana vääriä kohteliaisuuksia, koska ne yleensä putoavat melko tasaisiksi.
Profiilit
Jos käytät väärennettyä tiliä lähetettäessä sähköpostiviestejäsi, et yleensä tee vaikutusta kenellekään. Luo siis oikea Gmail-tili ja lisää muut sosiaalisen verkoston profiilit. Tämä ainakin osoittaa bloggaajalle, että olet todellinen kauppa.
Muista vain, että jos käytät vinyyligrafiikkaa yrityksesi mainostamiseen, noudata näitä vinkkejä ja sinun pitäisi pian olla todella makeassa paikassa!

Related posts

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua vaikuttamaan kenellekään, joka kurkistaa aidan yli

Kadri Damek

5 gadgetia, jotka vievät kansisi heti seuraavalle tasolle

Kadri Damek

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua tekemään melkein mitä tahansa, kun astut ulos

Kadri Damek