Keskity Fi
Esittelyssä

5 gadgetia, jotka vievät kansisi heti seuraavalle tasolle

Jos sinulla on terassia kodin ulkopuolella, haluat käyttää tilaa mahdollisimman paljon, muuten se menee hukkaan. Yksi tapa tehdä se on noutamalla upeita gadgeteja, joita voit käyttää ulkona, ja voimme tarkastella muutamia, jotka vievät terassisi heti seuraavalle tasolle.

Rukus Solar

Kun istut terassillasi, menetät, jos et kuuntele hyvää musiikkia etkä halua pitää lasioviasi auki vain kuuletko suosikkikappaleidesi soivan. Paljon parempi ratkaisu on saada käsiisi äänijärjestelmä, jonka voit viedä ulos, eikä sinun tarvitse huolehtia tämän lataamisesta, koska se on aurinkoenergiaa. Se on myös langaton, joten voit toistaa musiikkia puhelimesta liittämättä sitä ensin kaiuttimiin.

Kilometrin kevyt ketju

Ulkovalaistuksessa on tarjolla tuhansia vaihtoehtoja, mutta jos haluat, että terassisi näyttävät hyvältä, sinun on löydettävä jotain erityistä. Nämä Ikean valot ovat hieman tavallisuudesta poikkeavia, koska ensi silmäyksellä ne näyttävät siltä kuin jotain, jonka voisit kietoa joulukuusi ympärille, mutta kun olet ripustanut ne kotiisi haluamassasi muodossa, ne näyttävät upealta, kun he ” päälle kytketty, ja ne tietysti kirkastavat paikkaa ylöspäin, joten sinun ei tarvitse istua pimeässä.

Yhden kosketuksen kultagrilli

Kuinka selviät koskaan kansillasi, jos sinulla ei ole hyvää grilliä suosikkiruokasi valmistamiseen? Yhden kosketuksen kultaa on vaikea voittaa, ja se on yksi alan johtavista grilliin rakennettujen ominaisuuksiensa vuoksi. Sisäänrakennettu lämpömittari on yksi sellainen ominaisuus, joka auttaa sinua kypsentämään lihasi täydellisesti joka kerta. Toinen iso bonus, jota et halua jättää huomiotta, on se, että se näyttää upealta istuen terassillasi sen sijaan, että siitä tulisi näköinen kuin tavalliset grillit.

Havannan modulaariset istuimet

Jos aiot viettää paljon aikaa kansilla, et voi käyttää normaaleja istuimia, koska sinusta tulee epämukava jonkin ajan kuluttua. Haluat vedenpitävän istuimen, joka on mahdollisimman mukava ja samalla täysin tyylikäs. Havannan ulkoterassi on loistava, ja voit leikkiä heidän kanssaan kääntääksesi huonekalut mihin tahansa haluamaasi muotoon saadaksesi lopullisen rentouttavan kokemuksen, kun chillat ulkona.

Epsonin kannettava elokuvateatteri

Tästä lähtien perheen ei tarvitse viettää tunteja valmistautuessaan ja ajaessaan elokuvateatteriin, koska voit kävellä ulos patio-ovistasi ja katsella suosikkielokuviasi terassillasi. Tarvitset vain tämän kannettavan elokuvan gadgetin ja projisointinäytön ja olet valmis lähtemään. Jos terassisi on peitetty, ei ole väliä edes sateessa, mutta laite ei ole vedenpitävä, joten jos taivas avautuu, sinun on pysyttävä sisätiloissa, jotta se ei pilaa.

Related posts

5 upeaa vaihtoehtoa kuka tahansa rakastaa, jos haluaa uuden gadgetin autolleen

Kadri Damek

5 puutarhanhoitosovellusta, jotka auttavat sinua tekemään melkein mitä tahansa, kun astut ulos

Kadri Damek

5 suurta gadgetia, jotka auttavat sinua torjumaan töitä puutarhassa helposti

Kadri Damek